lördag 31 mars 2012

Big Brother


Hej fAnZ!
Kollar ni på Big Brother eller?
Det är samma visa varje år - man säger till sig själv att man minsann inte ska se det där dravlet i år. Ett löfte man håller till ungefär sju minuter innan första programmet sänds, då man slår på kanalen (eller som i mitt fall - betalar 300 spänn för att kunna se via nätet) i fråga och börjar gotta sig åt idiotin.

I år verkar vara karlsluskarnas år. Fy fan vilka töntiga och äckliga killar som släppt in i år. Givetvis med ärketönten Marcelo i spetsen!
Usch.

Såhär tycker jag om alla:

Hanna J: Osäker och snäll och städar mycket. Innan led hon av 'gå naken-sjukan' men det verkar ha gått över.

Camilla: Henne gillar jag! Hon är smart och hon verkar välja sina strider. Kan hon sluta hångla med tönten Amandus blir det ytterligare pluspoäng.

Amandus: Han är väl en av de bättre killarna i huset men han är ju ingen favorit för det om man säger så. Speciellt inte sen han var förbannad över att de nya nominerat honom efter att han OFFRAT sig och till och med DANSAT med tjockisen. Okej cooling...

Marcel: Känns på något vis som navet i huset. Efter bravaderna i bikten lär han ju inte få fortsätta som lärare kan man ju hoppas. Minuspoäng för detaljbeskrivningen av Jennifers privata delar.

Rodney: Jag gillar fan honom! Visst han har taskig kvinnosyn och är en mansgris, men han STÅR fan för det! Inget hymlande utan han lägger korten på bordet med en gång. Och bazookan sen..

Annica: Man måste älska någon som sitter i danska BB-huset och pratar med en fisk som heter Zlatan. Hoppas hon fattar vilken liten mes Marcelo är snart..

Marcelo: Guds gåva till mänskligheten, herre över markens djur och fiskarna i havet. Om Marcelo själv får välja. Eller som jag skulle säga: Äckelpäcklet nummer ett!

Lars: Haha, så konstig och så underbar.

Joe: Asså kan han spela in en skiva eller nåt? Och kan Amandus och Jimmy sluta mobba denne smått märkliga figur?

Tenny: Ja han är väl som bönder från norra skåne är mest. Dräggig och allmänt oskön.

Jimmy: Har egentligen inte fått nån större uppfattning om karln. Nattklubbskille från Malmö.
ZzZzZz...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar